Stadig flere tar barna med på landet

DATE: juli 5, 2017

AUTHOR: Rebecka

Nettbrett. Mobiltelefoner. Datamaskiner. E-post. Spill. Snapchat. Facebook. Listen er lang over digitale elementer i hverdagen som gjør livet lettere – men som også er distraksjoner når vi ønsker kvalitetstid med familien. Og om det er to ting som topper lykkebarometeret for oss mennesker, enten vi snakker om barn eller voksne, så er det tiden vi tilbringer med de vi er glad i, og nærhet til naturen. I herlige Norge er naturen ikke langt unna, og stadig flere utnytter de fantastiske mulighetene landet vårt kan by på!

Fjell, skog, hav og landbruk – alt er nære

Langstrakte Norge har et rikt utvalg turer og ideer for familier som vil dele gode opplevelser. la barna få oppleve naturen i skogen eller på fjellet med en biltur: har dere en langhelg og bor på Østlandet er en tur over Strynefjellene til Mørekysten en fantastisk reise med hundrevis av severdige stopp på veien. Norske bondegårder er ofte godt bevarte og mange av dem drives i tråd med gamle tradisjoner som barna vil elske å ta del i, og ikke minst er det få barn som ikke synes det er toppen av lykke å hilse på gårdsdyrene! De fleste steder i Norge er det ikke langt å reise for å besøke en gård, og mange tar gjerne imot gjester. Kanskje kan du overbevise klasseforstanderen om å ta en felles tur?

La barna oppleve naturens mange sider

Norge har fantastiske sider å vise frem, enten det er snø, strålende sol, regn eller tåke. Ta barna med i sportsbutikken og vis hva slags utstyr og klær man trenger når vær-Norge strekker på musklene, og gi dem vaner som de tar med seg livet ut. Klisjé eller ikke – det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Om du lærer barna fra tidlig alder at naturen er noe man skal respektere, men nyte, så har dere mange gode stunder foran dere. Du finner kvalitetsklær med peak performance barn som følger de samme strenge produksjonskravene som for voksne, og i sportsbutikker fører de sekker, telt og annet utstyr som gjør at hele familien kan møte elementene med et smil.

CATEGORY: Landbruket


Copyright 2022. NsThemes WordPress Theme.

blogostrap