Bruk vinteren til oppussing

DATE: desember 23, 2022

AUTHOR: Rebecka

Vinteren er ofte den minst travle tiden på en gård. Har man dyr, må de selvsagt mates og stelles, men det er likevel mindre arbeid som skal gjøres utendørs. Derfor er vinteren den beste tiden for å pusse opp i huset. Hva med å legge nytt tapet på et eller flere soverom? Tapet er både tidløst og moderne, og du kan enkelt gjøre jobben selv.

Lune tapeter til soverom

Ofte er det lurt å velge duse, rolige farger til soveromstapetet. Med tapet kan du skape en lun og avslappet atmosfære, slik at det er lett å finne roen om kvelden. Da blir det også lettere å sovne når tankene kverner, for du kan bare feste blikket på tapetet og puste dypt og rolig. For å roe ned, bør du tapeter til soverom ha rolige mønstre, men noen foretrekker også litt mer fargeglade motiver. På Familietapeter kan du velge mellom mange kjempefine tapeter til soverom og til alle andre rom i huset.

Bring naturen inn

Som bonde, setter du pris på å ha naturen rundt deg, og den kan du også bringe inn i stua. Velg for eksempel tapeter med blomster eller blader, eller kanskje med gress og strå. Vil du ha en skikkelig naturfølelse i soverommet eller et annet rom, kan du også velge fototapet på en eller flere vegger i rommet. På soverommet bør fototapetet i så fall ha et beroligende motiv, og være plassert slik at du kan se det fra senga og bruke det til å roe deg ned.

Bønder er nevedyktige

De fleste bønder er vant til å gjøre ting selv, og må ofte fungere som både rørleggere og snekkere i tillegg til å være bonde. Derfor kan du helt sikkert også tapetsere selv. Det gjelder bare å finne tid til det, og den tiden er lettest å finne om vinteren. Tapetsering er innendørsarbeid, så du er ikke avhengig av fint vær. Du kan like gjerne tapetsere når det er snø eller kaldt ute. Planlegg jobben godt på forhånd, så går tapetseringen både raskere og enklere. Har du noen som kan hjelpe til, går det enda fortere.

Nytt rom på en enkelt måte

Nytt tapet gir deg følelsen av et nytt rom, uten at du trenger å slite deg helt ut. Tapet kan byttes ofte eller sjelden, alt etter hvor mye det slites og hvor ofte du trenger litt forandring. Sjekk ut tilbudet av tapeter til soverom hos Familietapeter. Du får mange finer farger og mønstre å velge blant, enten du liker naturmønstre, geometriske mønstre, ensfarget, dempet eller fargesprakende. Tapetene leveres hjem til deg, slik at du kan gjøre jobben når du har tid og lyst. Kanskje blir du til og med fristet til å tapetsere enda flere rom.

Uncategorized

CATEGORY: Uncategorized


Copyright 2024. NsThemes WordPress Theme.

blogostrap