Eget gårdsbruk

DATE: juli 15, 2019

AUTHOR: admin

Enten man har lyst til å jobbe som bonde, eller bare rett og slett begynne å produsere egne matvarer på hobbybasis, så kan det definitivt anbefales. Det er noe som faktisk kan være ekstremt gøy og ikke minst givende. Den tilfredsstillelsen som man får av å produsere sine egne råvarer kan være verdt det i seg selv, det er en slags stolthet som kommer med oppgaven. Hva slags ting er det man kan forvente å få produsert, på for eksempel et lite småbruk, som man setter opp selv? Vi kan jo gå gjennom noe jord- og hagebruk før vi går litt videre inn på husdyrhold.

Det som er mest vanligst i Norge å dyrke er sånn helt egentlig gress. Det er fordi man trenger stort beiteområde til alle kuene som finnes i landet. Storfe er altså det mest vanlige dyret å holde på gård. Det vanligste å dyrke er per dags dato hvete, men det er kanskje ikke like gøy å lage det, fordi man ikke kun kan plukke og spise det som andre grønnsaker. Det man kanskje kan forsøke seg på i stedet er å dyrke noen poteter, dette er forsåvidt ganske enkelt for hvem som helst å begynne med, men krever muligens litt konstruksjon dersom man ikke har en åker å plante det i. Det eneste man trenger å gjøre er å skaffe seg de riktige byggevarer for å samle nok jord på en plass og plante potetene så dypt som man klarer nedi der. Husk da at man faktisk må plukke dem opp også! Det er også en mulighet å skaffe seg et lite drivhus som man kan plante forskjellige ting i, for eksempel agurker og tomater. Ellers er det store muligheter for å dyrke gulrøtter også!

Ta veldig godt vare på den lenken du fikk over her, som sender deg til en plass å skaffe materialer på, fordi det vi skal snakke om nå er høns. Det kan være veldig gøy og givende også å skaffe seg noen husdyr som faktisk produserer noe kontinuerlig. Det å sanke sine egne egg er noe som faktisk i lengden kan vise seg å være veldig økonomisk dersom det er sånn at man spiser mange av dem fra før av.

Det kan være litt vrient i begynnelsen dersom det er sånn at man aldri har holdt husdyr før, med tanke på at det trenger en god del bygging for burene og områdene hønene skal kunne gå fritt på. Det er også en del penger og tid som går til å investere i noe sånt, men dersom man er interessert i å lage sine egne ting bør man faktisk se litt nærmere på dette. Som sagt er det spennende og givende!

CATEGORY: Uncategorized


Copyright 2019. NsThemes WordPress Theme.